BLOG CATEGORIEËN
EVENEMENTEN - VRIJDAG 1 MEI 2020
Mineral and Gem 2020 gaan niet door!
Zoals we vermoedden en helaas, zal de internationale beurs voor mineralen, edelstenen, juwelen, fossielen en meteorieten van Sainte-Marie-aux-Mines dit jaar "Mineral & Gem" niet plaatsvinden. Hier is het officiële persbericht van de organisatie van het evenement ...
Blog Evenementen Mineral and Gem 2020 gaan niet door!

Mineral and Gem 2020 gaan niet door!

GEPUBLICEERD OP VRIJDAG 1 MEI 2020
source sainte-marie-mineral.com
Mineral and Gem 2020 gaan niet door! sainte marie mineral 2020

Zoals we vermoedden en helaas, zal de internationale beurs voor mineralen, edelstenen, juwelen, fossielen en meteorieten van Sainte-Marie-aux-Mines dit jaar niet plaatsvinden "Mineral & Gem" .

Hier is het officiële persbericht van de organisator van het evenement:


Beste exposanten, partners, bezoekers en vrienden,

Zoals we hebben beloofd, geven we je nieuwe informatie voor het langverwachte evenement. Na de toespraak van premier Édouard Philippe op dinsdag 28 april en in de raad van bestuur van de SPL EVA, die op donderdag 30 april bijeenkomt, kondigen wij met veel pijn de annulering van de internationale beurs Mineral & Gem 2020 aan.

Gezondheid staat voorop en een prioriteit, de COVID-19-epidemie is nog niet ingeperkt en iedereen op hun niveau moet deze blokkeren. We kiezen risico 0 voor onze bezoekers, exposanten, partners, dienstverleners, verenigingen, vrijwilligers en medewerkers. Daarom hebben we besloten om uitstel niet te overwegen, Mineral & Gem in 2020 helemaal te annuleren en in 2021 een nog meer buitengewone editie voor te bereiden.

Bezoekers: als u al tickets heeft gekocht voor de editie van 2020, wordt u gecontacteerd door een van onze medewerkers die u terugbetaling of verlenging van de geldigheidsvoorwaarden zal aanbieden.

In deze ongelooflijke situatie willen we u onze dankbaarheid tonen voor uw vele ondersteunende berichten op onze sociale netwerken, e-mail ...

We nodigen u uit om in 2021, van 24 tot 27 juni, te ontmoeten voor een uitzonderlijke Sainte-Marie Mineral & Gem Show.

Zorg ondertussen voor jezelf en je dierbaren.

Bronnen:

https://www.facebook.com/Sainte.Marie.Mineral

https://www.sainte-marie-mineral.com/